Teknik Servis Yönetim Yazılımı

   Negrum Teknik Servis sayesinde servis hizmeti başlangıcından bitişine kadar ve sonraki (Garanti Takip ve Bakım) süreci, kolay ve profesyonel bir şekilde takip ve kayıt altında tutabileceğiniz modülümüzdür.
Servis takibi bir süreç ve aşamadan oluştuğu için takibi zordur. Bu süreci iyi yönetemeyen firmalar farkında olmadan ciddi zararlar edebilirler. Bazen verilen hizmete bağlı aylar veya yıllar sonra bir kayıta veya evrağa ihtiyaç duyulabilir.
Negrum Servis Modülü ile teknik servisinizin düzenini baştan kurabilirsiniz. Böylece teknik servisinizdeki her işleme hakim olacaksınız aynı zamanda müşterilerinizi de senkronize bir şekilde bilgilendirerek firmanızın kurumsal kimliğine değer katacaksınız.
Unutmayın ! Profesyonel bir servis hizmeti sadece fiziksel olarak yapılan değildir. Sürecin kayıtlarının tutulması, müşteri bilgilendirilmesi ve yapılan işlemlerin daha sonra ulaşılabilir olması gerekir.
Müşterilerinizi kayıt altında tutun

Müşteri Kayıt Ve Detay

Müşterilerinizin tüm kayıtlarına tek tuşla ulaşabilirsiniz. Detaylı ekstre, borç hatırlatma, dosya ve not ile detaylı bir şekilde kayıt altında tutabilirsiniz.

Müşterilerinizi kayıt altında tutun

Servis, Bakım, Garanti

İç Servis, Saha Servisi, Bakım ve Garanti Takibi ile daha profesyonel bir yapıya sahip olabilir ve firmanızın kurumsal kimliğine değer katabilirsiniz.

Stok Ve Yedek Parça

Stok & Yedek Parça

İşletmenizdeki stokları ve yedek parçaları, Stok kodu, barkod, farklı para birimi, ve foto yükleme gibi özelliklerle kayıt altına alabilir ve takibini rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

Müşterilerinizi kayıt altında tutun

Fatura Ve Tahsilat

Faturalarınızı işleyebilir, GIB üzerinden ücretsiz bir şekilde resmileştirebilirsiniz veya E-Faturaya geçiş yapabilirsiniz. Adınıza kesilen faturaları görüntüleyebilir veya içeri aktarabilirsiniz.

Müşterilerinizi kayıt altında tutun

Teklif Sistemi

Profesyonel teklifler oluştun. Tekliflere ürün görseli ve şartlarınızı ekleyebilirsiniz. Teklifi mail veya SMS ile iletebilirsiniz. Onay sürecini müşteri kendisi yapsın. Sonucu anında bildirim olarak görüntüleyin.

Müşterilerinizi kayıt altında tutun

Kasa & Banka

Firmanızın tüm para giriş çıkışlarını takip edebilirsiniz. Farklı kasalar veya bankalar oluşturabilir, aralarında para transferi yapabilirsiniz. Oluşturacağınız Kasa/Bankaları tüm tahsilat ekranlarında görebilirsiniz.

Müşterilerinizi kayıt altında tutun

Müşteri Bilgilendirme

(SMS – E-Posta)

Müşterilerinize yapılan işlemleri SMS veya E-Posta yoluyla bilgilendirin. Cari ekstre, Tahsilat, Servis durumu, Bakım, Teklif, Fatura, Randevu veya Toplu SMS gibi her aşamada müşterinizle iletişim içersinde olabilirsiniz.

Müşterilerinizi kayıt altında tutun
 

İş Planı – Randevu (Ajanda)

Unutmak istemediğiniz herşeyi kaydedebilirsiniz. SMS veya E-Posta bildirimleri alacak kişileri belirleyebilir, bildirim saatini seçebilirsiniz. Ödeme, Tahsilat, Servis, Randevu gibi günlük yapılacakları listeyebilirsiniz. Yeni mobil asistanınızla tanışın..


Negrum Depo Yönetim Modülü

Depo & Araç

İşletmenizdeki stokları ve yedek parçaları, Stok kodu, barkod, farklı para birimi, ve foto yükleme gibi özelliklerle kayıt altına alabilir ve takibini rahat bir şekilde yapabilirsiniz.

İşletmenizin Kontrolünü Elinize Alın.!

 

Teknik Servis Yönetim Yazılımı

 

Servis türüne göre Saha Servisi veya işyerinizde verdiğiniz servis hizmetlerini Müşteri Bilgileri, Cihaz Bilgileri, Ücret Bilgileri, Servis Süreci Detayı, Müşteri Bilgilendirme (Mail veya Firma isminize özel SMS başlığı) gibi bir çok ayrıntı ile kayıt altında tutabilir ve ulaşabilirsiniz QR Code teknolojisi ile servis hizmetinin her aşamasını fotoğraflayabilirsiniz. Ücretlendirmesini stoklarınızdan yapabilir, farklı ödeme şekilleri ile cariye kaydedebilirsiniz.
Servis hizmeti veren tüm firmaların kullanabileceği modülümüz, servisin her aşamasını profesyonelce düşünmüş ve buna uygun tasarlanmıştır. Hizmetin verildiği tüm süre boyunca müşterinizi süreçten bilgilendirebilirsiniz.
Biten hizmetlerin ücretlendirilmesi tek tuşla faturalandırılabilir ve “Biten Servisler” menüsünden veya “Cari Detay” menüsünden detaylarına ulaşabilirsiniz.
Teknik Servis Yönetim Yazılımı

 

Neden Negrum Teknik Servis ?

Negrum ERP yapısına geçerek tek panelde işletmenizin tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz. Servis ve Ön muhasebenizi ayırmak zorunda kalmazsınız. Kolay kullanımı, basit arayüzü, sürekli güncellenen yapısı, mobil uygulama desteği, mobil uyumlu tasarımı ve bulut tabanlı yapısı ile Negrum ERP vazgeçilmeziniz olacak. Yüksek donanım maliyetleri ve bitmeyen matbu masrafları minimize edebilirsiniz. Firmanızın kurumsallığı artarken, bir çok maliyetinizi de düşürecek. Müşterilerinizi her aşamada bilgilendirerek iş takip yükünüzü azaltacak. İş temponuzu artırarak kârlılığa katkıda sağlayacaktır. 

Modüler yapısı ile işletmenizin başka ihtiyaçları olan gereksinimleri de kendi bünyesinde barındırma özelliğine sahiptir. 

Sizde işletmenizin verimliliğini en üst noktaya taşımak için Negrum Servis Yönetimi ve Genel Muhasebe Programına geçmenin tam zamanı! İşletmenize ait ticari verilerin takibini yaparak ilerlemeyi sağlamak için www.negrum.com.tr adresinden ya da +90(540) 114 0 444 numaralı çağrı merkezinden bize ulaşarak daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

 

 

Hakkımızda
Cari Takip